powered by

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρία

Ιστορικότητα της επιχείρησης

Η Aluminium art S.A. είναι από τους πρωτοπόρους στο χώρο εμπορίας, κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976 από τον Νικόλαο Αλεξόπουλο και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς με ανανέωση των εγκαταστάσεών της και επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, μηχανήματα, τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, έχει περάσει στα χέρια του Κωνσταντίνου Αλεξόπουλ

01

Ποιότητα

Στόχος μας είναι να υπερβούμε συνεχώς τις προσδοκίες του πελάτη μας για την παροχή ποιοτικής κατασκευής. Τα μέλη της ομάδας μας επαληθεύουν όλα τα χαρακτηριστικά της εργασίας.

02

Ακεραιότητα

Η συνεργασία μας με τους πελάτες μας βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τους πελάτες μας ακολουθώντας τις αξίες και τις μεθόδους της εταιρείας μας.

03

Ασφάλεια

Ο προγραμματισμός της προληπτικής ασφάλειας μας βοηθά να προσφέρουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όσους εργάζονται στο έργο, άτομα που επισκέπτονται το χώρο εργασίας ή εργάζονται.
 

04

Ομαδική δουλειά

Για να γίνει ηγέτης στον κλάδο, είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε την ομαδική εργασία προκειμένου να επιλύσουμε οποιεσδήποτε κατασκευαστικές προκλήσεις και να επιτύχουμε αποτελέσματα.

Από το 1976

Βασικά χαρακτηριστικά της Aluminium art S.A. είναι η συνέπεια, η σταθερότητα και η αξιοπιστία της, που πηγάζουν από την πολυετή παρουσία της στην Ελληνική αγορά αλουμινίου. Μας «αρέσει» η εξέλιξη, γι’αυτό και επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, μηχανήματα και εφαρμογές, και πάντα οργανώνουμε και εκπαιδεύουμε άρτια το ανθρώπινο δυναμικό μας. Η Aluminium art S.A. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, γεγονός που την καθιστά μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Η εταιρεία μας σας παρέχει υψηλής ποιότητας συστήματα αλουμινίου, κουφώματα, πόρτες, πέργκολες, κάγκελα αλουμινίου, αίθρια, υαλοπετάσματα, τοξωτά κουφώματα ΕΤΕΜ και SCHUCO και όσα γενικά χρειάζονται για τη θωράκιση και προστασία του προσωπικού σας χώρου. Η εταιρεία Aluminium Art προσφέρει κουφώματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα, καινοτόμο τεχνολογία και σύγχρονο σχεδιασμό για το χώρο σας. Εδώ και 36 χρόνια, συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες κουφωμάτων ETEM και SCHUCO, προτείνοντας λύσεις και προϊόντα που θωρακίζουν και προστατεύουν το προσωπικό σας περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσδίδουν ξεχωριστή αισθητική. Στα προϊόντα της Aluminium Art συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων κουφώματα, πόρτες, πέργκολες, ρολά, περιφράξεις και κάγκελα αλουμινίου. Βρείτε στον εκθεσιακό μας χώρο μοναδικές προτάσεις που θέτουν την αισθητική και την ασφάλεια του σπιτιού σας σε νέο πλαίσιο. Για 40 και πλέον χρόνια, το έμπειρο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας, φροντίζει ανελλιπώς για την άριστη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Αλεξόπουλος, μέσω της συνεχούς παρουσίας του και της διαρκούς επίβλεψης των εργασιών, εγγυάται πάντοτε την άριστη συνεργασία σε κάθε έργο. Απόδειξη όλων των παραπάνω αποτελούν οι συστάσεις των πελατών μας, οι οποίοι εγγυούνται ότι η εταιρεία Aluminium Art μπορεί να καλύψει επιτυχώς οποιαδήποτε ανάγκη σας γύρω από τα κουφώματα αλουμινίου. Στον εκθεσιακό μας χώρο, θα βρείτε μια πλούσια γκάμα από προϊόντα και κουφώματα αλουμινίου. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις, κατασκευές και συντηρήσεις, εξυπηρετώντας ολόκληρη την Ελλάδα. Πρόσφατα μάλιστα η εταιρεία μας επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά της Ρωσίας, εξάγοντας αίθρια και τοξωτά κουφώματα αλουμινίου για την κατασκευή κρατικών έργων, όπως επίσης και στο Ντουμπάι, όπου συνεργάζεται με κατασκευαστικές εταιρείες, προμηθεύοντάς τες με προϊόντα και κουφώματα αλουμινίου για πολυκατοικίες. Μαζί, μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας! Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά για πληροφορίες ή παραγγελίες. Στην εταιρεία Aluminium Art βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη προτείνοντας εξατομικευμένες επιλογές.