powered by

Schüco Συρόμενο Σύστημα ASS 77 PD

Περιγραφή προϊόντος

Το συρόμενο σύστημα ASS 77 PD (Panorama Design) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλης κλίμακας συρόμενα συστήματα με μέγιστη διαφάνεια. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από ελάχιστο πλάτος όψης διατομής και τον οδηγό που εγκιβωτίζεται στα δομικά στοιχεία του κτιρίου. Μαζί με το σχεδιασμό, η συρόμενη πόρτα αλουμινίου ανταποκρίνεται με την εξαιρετική θερμομόνωση της στο πρότυπο για το παθητικό σπίτι. Ο κρυφός ενσωματωμένος στη διατομή αυτόματος μηχανισμός και η τεχνολογία κλειδώματος εξασφαλίζει μέγιστη άνεση στο χρήστη.

Υψηλής θερμικής μόνωσης συρόμενες και πτυσσόμενες συρόμενες πόρτες από αλουμίνιο και PVC-U που δημιουργούν νέους χώρους: το αίθριο γίνεται ένα με τον κήπο, ενώ το μπαλκόνι και το μεσαύλιο μεγαλώνουν το χώρο διαβίωσης. Χάρη στην υψηλή σταθερότητα του αλουμινίου, τα κτίρια μπορούν να σχεδιαστούν με στενές διατομές και ιδιαίτερα μεγάλες περιοχές από γυαλί, παρέχοντας μέγιστη διαφάνεια και διείσδυση του φωτός. Ποιος δεν θα ήθελε να μπορούσε να επεκτείνει το γραφείο ή το χώρο διαβίωσης με την στροφή μιας λαβής;

Οι μη θερμοδιακοπτόμενες συρόμενες πόρτες από την Schüco προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα νέων σχεδιαστικών προτάσεων για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Και τα δύο δομικά συστήματα μπορούν να συνδυαστούν άψογα χάρη στο σχεδιασμό τους.

Αλουμίνιο – ιδανικές λύσεις ΟΜΑΛΟ, ΣΙΓΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ Οι πόρτες αλουμινίου για συρόμενη και πτυσσόμενη λειτουργία δημιουργούν χώρους που πλημμυρίζουν με φως και ελκυστική θέα καθώς και χαρίζουν πινελιές στο περιβάλλον. Ο λεπτός σχεδιασμός επιτρέπει νέες ιδέες για ευρύχωρους χώρους με βελτιωμένο βιοτικό επίπεδο. Όλες οι πτυσσόμενες / συρόμενες κατασκευές είναι εντυπωσιακά ομαλές και εύκολες στη χρήση. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για οικιακή χρήση σε ιδιωτικές κατοικίες.

Ελαφρύ υλικό
Στενό πλάτος πρόσοψης
Μέγιστη ηχομόνωση

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Το χειμώνα, το κρύο παραμένει έξω. Το καλοκαίρι, η ζέστη. Οι συρόμενες πόρτες από την Schüco είναι θερμικά μονωμένες στο πρότυπο του παθητικού σπιτιού και συνεπώς δημιουργούν ένα εσωτερικό κλίμα που είναι πάντοτε ευχάριστο. Για καθαρή συνείδηση κατά τη θέρμανση της κατοικίας σας. Για χαμηλές δαπάνες στον κλιματισμό σε υψηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Με λίγα λόγια: για υπεύθυνη χρήση της ενέργειας.

Η εξοικονόμηση ενέργειας δεν σημαίνει μόνο συμβολή στην προστασία του κλίματος. Επιπλέον πρόκειται για εξοικονόμηση χρημάτων. Ενόψει των αυξανόμενων δαπανών ενέργειας, αυτό είναι προς το συμφέρον κάθε πελάτη.

Οι συρόμενες και πτυσσόμενες συρόμενες πόρτες πρέπει να πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις στα πλαίσια της θερμομόνωσης – ειδικά εάν απαιτούνται μεγάλες κατασκευές. Αυτό δημιουργεί ένα υψηλό επίπεδο άνεσης στην κατοικία σας διατηρώντας ένα σταθερό, ευχάριστο κλίμα στο χώρο. Επίσης εξοικονομεί πολύτιμη ενέργεια και αποτρέπει τις υψηλές δαπάνες. Κι αυτό συμβαίνει όχι μόνο τις κρύες ημέρες αλλά και το καλοκαίρι. Έτσι, η θερμότητα παραμένει έξω και το κόστος του κλιματισμού μπορεί συνεπώς να μειωθεί σημαντικά.

Βέλτιστη άνεση και τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας – ο τέλειος συνδυασμός.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ

Ορατή προσωπικότητα με την πρώτη ματιά. Η Schüco σας προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσετε τη μορφή, τη λειτουργία, το χρώμα και την τεχνολογία των συρόμενων θυρών σας όπως εσείς θέλετε – και στη συνέχεια να τα συνδυάσετε αρμονικά με τα παράθυρά σας. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε κτίριο έχει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά: τα δικά σας.

ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ

Τα συστήματα συρόμενων θυρών Schüco προσφέρουν τέλεια λειτουργικότητα και οι ποικίλες επιλογές ανοίγματος προσφέρουν ειδικές δυνατότητες σχεδίασης:

  • Συρόμενες πόρτες
  • Υψούμενες συρόμενες πόρτες
  • Μονάδες ανακλινόμενες/συρόμενες
  • Πτυσσόμενες συρόμενες πόρτες

Χάρη στην μεγάλη επιλογή χρωμάτων και διατομών, οι συρόμενες κατασκευές μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στην αρχιτεκτονική του σπιτιού ή του αιθρίου, τόσο μέσα όσο και έξω. Αυτό δημιουργεί μια αρμονική συνολική εμφάνιση και εντυπωσιακές οπτικές πινελιές.

ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ – ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

Απαιτείται μία πόρτα που μπορεί απλά να ωθηθεί στη μία πλευρά όταν είναι απαραίτητο και να δημιουργεί μεγάλα ανοίγματα έως και τα δύο τρίτα του πλάτους της μονάδας. Οι συρόμενες πόρτες Schüco λειτουργούν σχεδόν σιωπηλά σε ανοξείδωτο οδηγό αποκλείοντας τη διάβρωση.

Όλες οι συρόμενες μονάδες κινούνται σε ένα μόνο επίπεδο, χωρίς να εμφανίζεται άνοιγμα που να προεξέχει στο δωμάτιο. Το εύρος των ιδεών τοποθέτησης είναι σημαντικά μεγαλύτερο χάρη στις συρόμενες πόρτες της Schüco. Είναι δυνατό να συνδυάσετε έως και έξι φύλλα ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Οι συρόμενες μονάδες είναι επίσης μια ιδανική λύση για τον διαχωρισμό εσωτερικών χώρων, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη διαφάνεια. Η ποικιλία χρωμάτων είναι τόσο μεγάλη που εγγυάται ότι θα βρείτε το σωστό χρώμα για το χώρο.

ΥΨΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ – ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΕΓΑΝΕΙΣ

Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολη είναι η κίνηση μιας υψούμενης συρόμενης πόρτας από διατομή αλουμινίου. Όταν είναι κλειστή, η πόρτα είναι απόλυτα στεγανή, παρέχοντας άριστη θερμομόνωση και μείωση θορύβου, ενώ είναι ανθεκτική σε διαρρήξεις, ιδιότητες που εξασφαλίζουν την προσωπική σας ασφάλεια. Οι υψούμενες συρόμενες πόρτες μπορεί να ανοίγουν προς τη μία πλευρά ή από τη μέση. Με τριπλό οδηγό επιτρέπονται μεγάλα πλάτη ανοίγματος και επομένως ευελιξία για μεγάλες κατασκευές από γυαλί, π.χ. σε ένα αίθριο.

ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΕΣ/ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ – ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ

Ο ιδανικός συνδυασμός συρόμενης πόρτας και παραθύρου περιστροφής / ανάκλισης είναι πρακτικός και απλός στη λειτουργία. Για λόγους εξαερισμού υπάρχει δυνατότητα ανάκλισης και παράλληλα να ανοίξει όλη η επιφάνεια με το συρόμενο φύλλο. Τα ανακλινόμενα / συρόμενα ανοίγματα παρέχουν βέλτιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ
Ολοκληρωμένες γυάλινες επιφάνειες μπορούν να ανοίξουν σχεδόν πλήρως με πτυσσόμενες συρόμενες πόρτες από την Schüco. Οι επιμέρους μονάδες είναι απλά πτυσσόμενες σε ένα μικρό χώρο και ωθούνται προς τα πλάγια – γρήγορες και συμπαγείς. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές ανάλογα με την περιοχή χρήσης:

Υψηλά θερμομονωτικές πτυσσόμενες συρόμενες πόρτες για εξωτερική χρήση

Τα φύλλα αυτής της θερμομονωμένης πόρτας μπορεί να διπλωθούν πολύ εύκολα προς μέσα ή προς τα έξω και προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Η κύλιση γίνεται σχεδόν αθόρυβα πάνω στους φορείς τροχαλιών. Καθοδηγούνται με ασφάλεια στο άνω και το κάτω μέρος. Αυτό δημιουργεί την ιδανική σύνδεση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου.

Μη θερμομονωτικές πτυσσόμενες συρόμενες πόρτες για εσωτερική χρήση

Η μη μονωμένη πτυσσόμενη συρόμενη πόρτα είναι η ιδανική επιλογή σε περιοχές όπου δεν απαιτείται πρόσθετη θερμομόνωση. Το σύστημα θυρών μπορεί να ανοίξει πλήρως για την επέκταση χώρων διαβίωσης και γραφείων.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Όσον αφορά τα συρόμενα συστήματα για πόρτες και παράθυρα, δεν υπάρχουν όρια στην επιλογή των χρωμάτων.

Οι επιφάνειες των διατομών μπορούν να σχεδιαστούν σε διαφορετικά χρώματα μέσα και έξω για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές απαιτήσεις. Ο συνεργάτης της Schüco θα χαρεί να σας δώσει προσωπικές συμβουλές σε αυτό το θέμα.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ SCHÜCO
Αυξημένη άνεση στην κατοικία χάρη στον αυτοματισμό κτιρίων. Το μικρό σας δάχτυλο είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ανοίγετε ή να κλείνετε μεγάλες πόρτες. Με μια ματιά μόνο μπορείτε να ελέγχετε ότι όλες οι πόρτες είναι κλειστές. Και μια κλήση στον συνεργάτη της Schüco είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής σας με τα συρόμενα συστήματα της Schüco.

SCHÜCO E-SLIDE – ΑΠΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΜΠΙΟΥ
Όσο πιο ομαλή είναι η λειτουργία για τις υψούμενες συρόμενες πόρτες, τόσο πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιηθούν και τόσο γρηγορότερα γίνονται τρόπος ζωής. Για το σκοπό αυτό, έχουμε αναπτύξει την τεχνολογία e-slide. Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία, τα φύλλα βάρους μέχρι 250 κιλών ή οι μονάδες με διάσταση 3 x 3 μέτρα μπορούν να ανυψωθούν πλήρως αυτόματα, πολύ ήσυχα και γρήγορα. Τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτό. Η αυτόματη λειτουργία κρυφής ηλεκτρονικής ολίσθησης (e-slide) λειτουργεί με πληκτρολόγιο στο φύλλο, με διακόπτη τοποθετημένο στο τοίχο ή κεντρικά, εάν είναι ενσωματωμένη στο σύστημα διαχείρισης κτιρίου. Αυτό σας φαίνεται περίπλοκο; Είναι τόσο εύκολο που σφάλματα λειτουργίας δεν εμφανίζονται σχεδόν ποτέ.
Το Schüco e-slide είναι πλήρως αυτόματο για συρόμενες εγκαταστάσεις και υψούμενες συρόμενες εγκαταστάσεις. Χάρη στο έξυπνο λογισμικό, ο ενεργοποιητής e-slide έχει ενσωματωμένη προστασία παγίδευσης των δακτύλων.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Ο φάκελος του αυτόματου ελέγχου του κτιρίου είναι ένα θέμα με μεγάλο μέλλον. Πολλές λειτουργίες όπως ο εξαερισμός, η ρύθμιση του κλίματος χώρου, η σκίαση, η ασφάλεια και η παραγωγή ενέργειας πρέπει να συνδυαστούν για να βελτιστοποιήσουν την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό επιτυγχάνεται με τα αυτόματα συστήματα ανοίγματος και κλεισίματος που ελέγχουν τους φυσικούς κύκλους εξαερισμού καθώς επίσης και τα συστήματα σκίασης που εξαρτώνται από το φως της ημέρας και το φως του ήλιου, τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με εσωτερικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό.
Τα κεντρικά ελεγχόμενα παράθυρα και πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αφενός, για την παραγωγή ενέργειας και, αφετέρου, για τον αερισμό του κτιρίου τη νύχτα μέσω του ελεγχόμενου ανοίγματος των παραθύρων. Είναι ένας δηλωμένος στόχος της Schüco, ότι όλα τα ενεργά στοιχεία του κελύφους σε ένα κτίριο πρέπει να δικτυωθούν ηλεκτρονικά και να ελέγχονται αυτόματα. Αυτό επιτρέπει την αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού ενεργειακής απόδοσης του κελύφους του κτιρίου.

ΑΠΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ
Οι συρόμενες πόρτες από την Schüco ικανοποιούν σχεδόν κάθε απαίτηση όσον αφορά τη λειτουργικότητα, την άνεση και το σχεδιασμό – και ταυτόχρονα ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας.

Ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα είναι η υψηλή σταθερότητα του υλικού των διατομών αλουμινίου, η οποία συμβάλλει στην αύξηση της αντοχής σε διαρρήξεις. Ανάλογα με τα εξαρτήματα του συστήματος συρόμενης πόρτας που χρησιμοποιούνται, είναι δυνατή η ταξινόμηση αντοχής σε διαρρήξεις μέχρι την κατηγορία αντοχής 2 (RC2).

Ένα κατάλληλο σύστημα ασφαλείας είναι επίσης διαθέσιμο για ηλεκτρικά συρόμενες μονάδες: το σύστημα της Schüco e-Slide διαθέτει αξιόπιστη προστασία για την αποφυγή παγίδευσης δακτύλων η οποία βασίζεται σε έξυπνο λογισμικό. Αυτό εξασφαλίζει ότι το φύλλο επιστρέφει αμέσως προς την αντίθετη κατεύθυνση μόλις συναντήσει ένα εμπόδιο όπως ένα άτομο ή ένα αντικείμενο. Οποιοδήποτε τέτοιο εμπόδιο μπορεί να αναγνωριστεί ακόμη και μέσω ενός προαιρετικού αισθητήρα υπερύθρων αμέσως μόλις έρθει σε μια συγκεκριμένη απόσταση από το σύστημα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ
Και σε περίπτωση που απλά θέλετε να βεβαιωθείτε διπλά: κατόπιν αιτήματος, η Schüco προσφέρει ολοκληρωμένη παρακολούθηση ανοίγματος και κλεισίματος με λειτουργία επιβεβαίωσης για ελέγχους ηλεκτρονικού κλειδώματος κατά την έξοδο από την κατοικία.

Επιπλέον, αυτό το σύστημα παρακολούθησης διαθέτει επίσης μια διεπαφή που μπορεί να ενσωματωθεί στον αυτοματισμό κτιρίων και μπορεί επίσης να συνδυαστεί με συστήματα συναγερμού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσαρμόσετε την αυξημένη ασφάλεια για την κατοικία και την οικογένειά σας.