powered by

Schüco AWS 90.SI + Πράσινο – Μέγιστη θερμομόνωση

Περιγραφή προϊόντος

Το παράθυρο αλουμινίου Schüco AWS 90.SI+ Το πράσινο (Super Insulation) είναι ένα υψηλά θερμομονωμένο παράθυρο σε επίπεδο παθητικού σπιτιού με ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές ιδιότητες του αλουμινίου, ένα ευρύ φάσμα επιλογών σχεδιασμού και βιώσιμης οικοδόμησης μπορεί να γίνει μια πραγματικότητα στο μέλλον όπως ποτέ πριν.

 • Πλαστικά μέρη από ανανεώσιμες πρώτες ύλες
 • Βελτιωμένη θερμική μόνωση για βασικό βάθος των 90 χιλ.: Ufτιμή του 1,0 W/(m2K)
 • Εύκολη, άνετη λειτουργία μέσω ενός ευρέος φάσματος τύπων ανοίγματος
 • Πλήρης σειρά διατομών και ποικιλία επιλογών σχεδίασης
 • Το ενεργειακό κόστος συνεχίζει να αυξάνεται – δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για αυτό. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κάτι για να σταματήσετε την κατανάλωση ενέργειας από την κατακόρυφη αύξηση. Έχετε ήδη ελέγξει τη μόνωση της κατοικία σας; Συγκεκριμένα, τα παράθυρα που είναι τοποθετημένα πάνω από 20 έτη συχνά παρουσιάζουν απώλειες. Ένα σημαντικό μέρος του κόστους μπορεί να εξοικονομηθεί μέσω αποτελεσματικής μόνωσης. Έως 80 τοις εκατό με τα παράθυρα της Schüco – χάρη στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

  Τα παράθυρα Schüco ξεχωρίζουν όχι μόνο για την προοδευτική λειτουργικότητα αλλά επίσης και για την άνεση στην κατοικία και την οπτική εμφάνιση.

  Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη συλλογή μας σε εξαρτήματα και λαβές και εμπνευστείτε από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

  Υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και μεγάλη ποικιλία πλεονεκτημάτων

  Υψηλός βαθμός σταθερότητας, ενεργειακή απόδοση, αύξηση της αξίας, ποικιλία φινιρισμάτων επιφάνειας, στενή προβολή πλαισίου, ομαλή λειτουργία, ελάχιστη συντήρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Δημιουργείτε ποιότητα ζωής με παράθυρα αλουμινίου – για μια ζωή.

  Πλήρως ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες Αυξημένη αξία ακινήτου Υψηλός βαθμός διαφάνειας

  Η πιθανότητα εξοικονόμησης είναι τεράστιαΜην συμβιβαστείτε στο θέμα της μόνωσης της κατοικίας σας. Τα παράθυρα Schüco σας εγγυώνται μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Έτσι εξασφαλίζετε σημαντικά χαμηλότερο κόστος θέρμανσης. Μπορείτε να κάνετε περαιτέρω εξοικονόμηση με στοχευμένο εξαερισμό. Και εδώ, η Schüco έχει τη σωστή λύση.

  Μέγιστες τιμές μόνωσης
  Με τις Uf-Τιμές από 0,8 έως 1,6 W/(m2K, τα παράθυρα Schüco πετυχαίνουν τις μέγιστες τιμές θερμομόνωσης. Αυτές οι εξαιρετικές τιμές, π.χ. στον τομέα κατασκευής μετάλλων, επιτυγχάνονται μέσω μίας διευρυμένης ζώνης μόνωσης με θερμοδιακοπές γεμισμένες με αφρό, βελτιστοποιημένο κεντρικό παρέμβυσμα και ένα νέο τύπο θερμομόνωσης στην επένδυση υαλοπινάκων.

  Μπορείτε να εξοικονομήσετε:
  Για μια οικογενειακή κατοικία επιφάνειας 143,8 m2 και επιφάνεια παραθύρου 26,4 m2, η οποία κατασκευάστηκε περίπου το 1980, θα μπορούσε με το Schüco AWS 90.SI +, να επιτευχθεί εξοικονόμηση 51 kWh / (m2a) ή 730 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ανά έτος. Η κατανάλωση 730 λίτρων λιγότερο πετρελαίου μειώνει τις εκπομπές CO2 κατά δύο τόνους ετησίως . Αυτό αντιστοιχεί σε ένα ταξίδι περίπου 10.000 χλμ. με αυτοκίνητο ή CO2 όγκου 1250 m3.

  Εξατομικευμένος για τη δική σας κατοικία
  Ορατή προσωπικότητα με την πρώτη ματιά Τα παράθυρα από τα συστήματα Schüco συνδυάζουν λειτουργικότητα με διαχρονικό σχεδιασμό. Ευφυής τεχνολογία σε μια αρμονική αλληλεπίδραση με ποικίλες επιλογές σχήματος και χρώματος. Για να δώσετε σε κάθε κτίριο ένα ξεκάθαρο ύφος: το δικό σας. Τα παράθυρα Schüco αντιπροσωπεύουν την καινοτομία, την ποιότητα και την ευελιξία. Τα διάφορα υλικά αλουμινίου, PVC-U και χάλυβα μπορούν να συνδυαστούν με μια ολόκληρη σειρά σχημάτων, χρωμάτων και στοιχείων σχεδίασης. Δώστε πολύχρωμους τόνους στο σπίτι σας. Εμείς προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών σχεδιασμού για τα παράθυρά μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές επικαλύψεις χρώματος ανάλογα με το υλικό πλαισίου.

  Ελευθερία σχεδιασμού
  Η σειρά των χειρολαβών σχεδιασμού Schüco για παράθυρα και πόρτες επιτρέπει τον ομοιόμορφο σχεδιασμό του εξωτερικού και του εσωτερικού των κτιρίων.

  Ομοιόμορφη γραμμή σχεδιασμού στην κατηγορία λαβών για παράθυρα, εξώπορτες και συρόμενες πόρτες.
  Οι μηχανικές και ηλεκτρονικές μονάδες ανοίγματος είναι εύκολο να λειτουργήσουν
  Αποκλειστική και υψηλής ποιότητας εμφάνιση με λειτουργικό σχεδιασμό.

  Πλήρης αυτοματισμός με τη SCHÜCO
  Αυξημένη άνεση στην κατοικία χάρη στην αυτοματοποίηση των κτιρίων. Το πάτημα ενός κουμπιού είναι αρκετό για να ανοίξει και να κλείσει τα παράθυρα. Και μια μόνο ματιά για να ελέγξετε ότι είναι όλα κλειστά. Η τεχνολογία κτιρίων Schüco παρέχει ένα ευρύ φάσμα πιθανών λύσεων για ιδιωτικές κατοικίες. Το σύστημα Schüco επιτρέπει το ηλεκτρονικό άνοιγμα και κλείσιμο μέσω παρακολούθησης των παραθύρων, φυσικού και αυτόματου εξαερισμού, καθώς επίσης και την ηλεκτρική λειτουργία ηλιακής σκίασης και αντιθαμβωτικής προστασίας.

  Πλεονεκτήματα για τους χρήστες:

  Αυξημένη ευεξία μέσα από μια ευχάριστη ατμόσφαιρα
  Προσιτή εξοικονόμηση κόστους ενέργειας
  Επιπλέον ασφάλεια και άνεση

  Αυτοματισμός
  Το κλείσιμο των παραθύρων γίνεται πλέον αβίαστα. Μόλις ο καιρός γίνει δυσάρεστος, ο αισθητήρας καιρού κλείνει αυτόματα όλα τα παράθυρα. Ακόμα και μεγάλες, βαριές συρόμενες μονάδες μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Το σύστημα Schüco TipTronic SimplySmart θέτει επίσης νέα πρότυπα για την κρυφή τεχνολογία ενεργοποιητή. Όταν ενσωματωθεί στο σύστημα αυτοματισμού των κτιρίων, η σειρά εξαρτημάτων σε κίνηση με πολύ ήσυχη λειτουργία πληροί ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση, την ευκολία και την ασφάλεια για οικιστικά έργα.

  Απλά αποκλείονται οι κίνδυνοι
  Πάνω από όλα, η αίσθηση της ασφάλειας είναι για τη βεβαιότητα ότι είστε καλά προστατευμένοι – από τον άνεμο και τον καιρό, αλλά και από τους διαρρήκτες. Τα συστήματα Schüco, κρυφά αλλά πολύ αποτελεσματικά, εξασφαλίζουν ασφάλεια. Τελικά, η αυξημένη προστασία κατά της διάρρηξης δεν θα πρέπει να οδηγεί σε συμβιβασμούς για την εμφάνιση. Με αυτό τον τρόπο, τα παράθυρα αλουμινίου Schüco με την εσωτερική τοποθέτηση “AvanTec SimplySmart” παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο βασικής προστασίας που μπορεί να αυξηθεί σε κατηγορία αντίστασης 3 (RC3) με τη βοήθεια πρόσθετων σημείων ασφάλισης. Οι λαβές με ενσωματωμένη κλειδαριά καθώς και οι κρυφές μαγνητικές επαφές Schüco δίνουν τη δυνατότητα για παρακολούθηση του κλεισίματος με λειτουργία επιβεβαίωσης κατά την έξοδο από το σπίτι.